Uutiset

Etelä-Hervannan koulu puretaan - alakoululaiset väliaikaisiin tiloihin jo syksyllä

Etelä-Hervannan koulu puretaan - alakoululaiset väliaikaisiin tiloihin jo syksyllä

Etelä-Hervannan koulu tullaan purkamaan sisäilmaongelmien takia, kertoo Tampereen kaupungin apulaispormestari Aleksi Jäntti. Asia tuli ilmi kun Jäntti vastasi valtuustokyselyyn, jossa vaaditaan ratkaisua Etelä-Hervannan koulun ympäristössä tapahtuvaan autoiluun.

Etelä-Hervannan koulun asemakaavoitus on vireillä. Kaavavalmistelussa on todettu nykyinen koulurakennus niin huonokuntoiseksi, ettei sen korjaaminen ole kannattavaa vaan rakennus puretaan sisäilmaongelmien takia.

Alakoululaiset siirtyvät väliaikaisiin tiloihin jo syksyllä 2018 ja yläkoululaiset viimeistään syksyllä 2019 Vuoreksen koulun valmistuessa. Uusi koulurakennus toteutetaan yhteensä 1 300 oppilaalle. Rakennukseen tulee myös tilat 160 lapsen päiväkodille sekä Hervannan alueen hammashoitolalle. Tavoitteena on aloittaa koulutyö syksyllä 2022 uudessa rakennuksessa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Tamperelainen.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>