Uutiset

Etelä-Hervannan koulu puretaan – alakoululaiset väliaikaisiin tiloihin jo syksyllä

today20.4.2018

share close

Etelä-Hervannan koulu tullaan purkamaan sisäilmaongelmien takia, kertoo Tampereen kaupungin apulaispormestari Aleksi Jäntti. Asia tuli ilmi kun Jäntti vastasi valtuustokyselyyn, jossa vaaditaan ratkaisua Etelä-Hervannan koulun ympäristössä tapahtuvaan autoiluun.

Etelä-Hervannan koulun asemakaavoitus on vireillä. Kaavavalmistelussa on todettu nykyinen koulurakennus niin huonokuntoiseksi, ettei sen korjaaminen ole kannattavaa vaan rakennus puretaan sisäilmaongelmien takia.

Alakoululaiset siirtyvät väliaikaisiin tiloihin jo syksyllä 2018 ja yläkoululaiset viimeistään syksyllä 2019 Vuoreksen koulun valmistuessa. Uusi koulurakennus toteutetaan yhteensä 1 300 oppilaalle. Rakennukseen tulee myös tilat 160 lapsen päiväkodille sekä Hervannan alueen hammashoitolalle. Tavoitteena on aloittaa koulutyö syksyllä 2022 uudessa rakennuksessa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Tamperelainen.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%