Uutiset

Taksi Tampere voitti Kelan kilpailutuksen Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä

Taksi Tampere voitti Kelan kilpailutuksen Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä

Uusi laki liikenteen palveluista astuu voimaan 1.7.2018. Laki muuttaa taksialaa merkittävästi. Käytännössä varsin säädellystä markkinasta siirrytään täysin markkinaehtoiseen tilanteeseen. Uuden lain voimaantulo aiheutti myös sen, että Kela kilpailutti sairausvakuutuksesta korvattavat matkat maakunnittain.

Kilpailutuksen tuloksena Tampereen Aluetaksi Oy (Taksi Tampere) jatkaa Kelan yhteistyökumppanina Pirkanmaan alueella. Taksi Tampere on jo vuodesta 2011 lähtien, jolloin suorakorvausjärjestelmä otettiin käyttöön, toiminut Kelan välityskeskuksena.

Kelan kilpailutuksen päätöksen myötä Taksi Tampere alkaa hoitaa myös Kanta-Hämeen alueen sairausvakuutuksesta korvattavat matkat 1.7.2018 alkaen.

Taksi Tampere (Tampereen Aluetaksi Oy) on vuonna 1990 perustettu tamperelainen taksipalveluyhtiö, jolla on toiminta-alueellaan välityksessä noin 500 taksia ja Kela-välityksessä yhteensä noin 900 taksia. Taksi Tampere hoitaa yli 2 miljoonaa henkilö- ja tavarakuljetusta vuosittain sekä vastaa merkittävästä määrästä Tampereen ja lähikuntien Kela- ja sote-kyytejä. Taksi Tampere toimii Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>