Uutiset

Mies tippui jäihin Näsijärvellä

Mies tippui jäihin Näsijärvellä

Mies putosi tänään sunnuntaiaamuna jäihin Näsijärvellä. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan pariskunta oli hiihtämässä Näsijärvellä, kun mies tippui jään läpi. Rouva pääsi läheiseen Selkäsaareen, josta hän hälytti apua.

Ensimmäisenä kohteessa ollut lääkärihelikopteri FinnHems 30 laski kyydissään olleen pintapelastusparin lähelle kohdetta ja nämä pelastivat miehen veden varasta. Pelastuslaitoksen ja ensihoidon yhteistyöllä molemmat henkilöt evakuoitiin saaresta, mies kuljetettiin TAYSiin ja rouva tuotiin pelastuslaitoksen hydrokopterilla rantaan.

Jäät ovat erittäin heikot ja pelastuslaitos suosittelee Pirkanmaalla jäälle haluavia menemään jäähallille näillä keleillä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>