Uutiset

Uusi liityntäpysäköintialue Turtolaan

today23.4.2018

share close

Tampereen Turtolaan avataan torstaina 26.4.2018 kello 7 uusi liityntäpysäköintialue K-Citymarketin pysäköintialueelle. Auton voi jättää maksuttomaan parkkiin ja jatkaa matkaa bussilla. Liityntäpysäköintialueella on tilaa 36 autolle.

Liityntäpysäköintiin osoitetut pysäköintipaikat sijaitsevat pysäköintialueen itälaidalla, Martinpojankadun puolella, ja ne on merkitty liityntäpysäköinnistä kertovin opastusmerkein.

Liityntäpysäköintipaikan läheisyydessä Sotilaankadulla on bussipysäkki, jolta on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustan suuntaan. Reittiä ajavat linjat 10 ja 21. Myöskään Hervannan valtaväylän bussipysäkille ei ole pitkä matka.

Liityntäpysäköinti mahdollistaa joukkoliikenteen käytön asukkaille, jotka tarvitsevat osaan matkastansa autoa. Hyvin järjestetty liityntäpysäköinti edistää kestävää liikkumista. Sillä voidaan helpottaa keskustan ruuhkia ja sujuvoittaa liikennettä ruuhka-aikoina.

Turtolan liityntäpysäköintialueen ovat toteuttaneet yhteistyössä Tampereen kaupunki ja Turtolan K-Citymarket. Avajaispäivänä pysäköiville on luvassa pieniä muistamisia. Turtolan liityntäparkki on vuoden mittainen kokeilu, jatkosta päätetään kokemusten perusteella.

Viime syksynä Tampereelle avattiin ensimmäinen liityntäpysäköintialue Niihamaan. Liityntäpysäköintialueita ollaan lähiaikoina avaamassa lisää, ja osa toteutetaan yhteistyössä kauppakeskusten kanssa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%