Uutiset

Valtuusto hyväksyi asuntopolitiikan linjaukset

Valtuusto hyväksyi asuntopolitiikan linjaukset

Valtuustossa hyväksyttiin myös asunto- ja maapolitiikan linjaukset. Linjauksissa painotetaan asumisvaihtoehtojen monipuolisuutta, ennaltaehkäistään alueiden negatiivista eriytymiskehitystä ja luodaan perustaa tavoitellulle kasvulle. Tampere kasvaa keskimäärin 3000 asukkaalla vuodessa.

Kaupunki varautuu väestönkasvuun mahdollistamalla aiempaa suuremman asuntotuotannon määrän. Asuntorakentamisesta suurin osa toteutetaan täydennysrakentamisena.. Tampereella halutaan turvata kohtuuhintaisen asumisen edellytykset.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>