Uutiset

Joukkoliikenne kerää palautetta tulevia reittejä varten

Joukkoliikenne kerää palautetta tulevia reittejä varten

Tampereen Joukkoliikenne on kerännyt palautetta eri alueiden liikennöintiin liittyen. Joukkoliikenne järjesti viime viikolla kolme asukastilaisuutta, joissa sai kommentoida linjastosuunnittelua vuodelle 2021. Tuolloin liikennettä hoidetaan sekä ratikan että bussiliikenteen voimin.

Hervannan asukastilaisuudessa toivottiin runkolinjan suoraa yhteyttä Länsi-Hervannasta keskustaan. Koilliskeskuksen asukastilaisuudessa keskustelua herätti Olkahisten ja Sorilan suunnalta tuleva liikennöinti sekä vaihtopysäkin toiminta Taysin alueella. Koivistonkylän asukastilaisuudessa aiheutti eniten huolta lasten kulkeminen mm. Hallilantietä Nekalan koululle.

Yhteensä tilaisuuksiin osallistui lähes sata tamperelaista. Verkossa suunnitelmia on kommentoitu aktiivisesti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>