Uutiset

Ylöjärven Vuorentaustaan kaavaillaan suurkoulua

Ylöjärven Vuorentaustaan kaavaillaan suurkoulua

Ylöjärven kaupungin sivistyslautakunta käsittelee ensi viikon kokouksessaan Vuorentaustan yhtenäiskoulun rakennushanketta.

Vuorentausta molemmat koulurakennukset Välimäenkujalla ja Tornitiellä ovat peruskorjauksen tarpeessa. Samoin Soppeenharjun päiväkoti. Tähän liittyen sivistysjohtaja Matti Hursti on nostanut esille rakennushankkeen, jolla yhdistettäisiin nyt erillään olevat alakoulun ja yläkoulun rakennukset fyysisesti toisiinsa. Samaan hankkeeseen yhdistettäisiin myös Vuorentaustan ja Soppeenharjun päiväkodit.

Esityksen mukaan uusi rakennus toteutettaisiin Tornitiellä sijaitsevan yläkoulun ja Soppeenharjun päiväkodin tonteille.

Yhdistämishankkeen myötä nykyisen alakoulun ja Vuorentaustan päiväkodin tontit vapautuisivat hankkeen myötä asuntorakentamiseen.

Yhdistämishanke liittyy Ylöjärven kaupungin maankäytön ja palvelujen suunnitteu- ja toteutusohjelmaan 2019-2013, jonka valmistelu on käynnistymässä. Asiaa käsitellään sivistyslautakunnan kokouksessa keskiviikkona 2.5.2018.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>