Uutiset

Santalahti ei ole sopiva paikka uudelle liikuntahallille

Santalahti ei ole sopiva paikka uudelle liikuntahallille

Uuden liikuntahallin tarvetta selvitetään Tampereella. Sijaintipaikkana tutkittiin Santalahdessa liikennemelualueella sijaitsevaa tonttia vanhan Haarlan tehtaan korttelissa Rantaväylän tunnelin suulla.

Tontti ei vastaa kuitenkaan moniinkaan vaatimuksista. Selvityksessä todetaan, että jos Pyynikin palloiluhallia ei perusparanneta, tulee uudisrakennukselle löytää toimintaan paremmin soveltuva tontti jostakin muualta. Perusparannuksen kustannus olisi n. 5,3 miljoonaa euroa, kun uuden rakentamiseen tulisi varata noin 12 miljoonaa euroa.

Keskustan liikuntahallitarpeeseen palataan koko kaupunkia koskevan liikuntapaikkaselvityksen yhteydessä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>