Uutiset

Kangasalaan, Nokialle ja Ylöjärvelle tulee pop up -sotilaskoti

Kangasalaan, Nokialle ja Ylöjärvelle tulee pop up -sotilaskoti

Kuva: Sotilaskoti[/caption]

Sotilaskotityö juhlii tänä vuonna satavuotista taivaltaan. Ensimmäinen sotilaskoti avattiin Tampereella 6.12.1918 Tampereen työväentalon tiloissa. Tänä päivänä sotilaskoti toimii Pirkkalassa Satakunnan Lennoston alueella.

Juhlavuoden kunniaksi järjestetään maanantaina 7. toukokuuta 39 Pop up -sotilaskotia ympäri Suomen. Pirkanmaalla sotilaskoti jalkaantuu Kangasalan K-Supermarketille, Nokian K-Supermarket Löytikseen sekä Ylöjärven K-Supermarket Linkkiin 7.5. klo 15-18.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>