Uutiset

LeKi ja Jyry historialliseen farmisopimukseen

LeKi ja Jyry historialliseen farmisopimukseen

Lentopallon 1-sarjassa pelaava Lempäälän Kisa ja 2-sarjassa pelaava Lempäälän Jyry ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2018-19. Lisäksi joukkueet solmivat pidemmän, kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

Farmisopimuksen tavoitteena on, että molemmat hyötyvät ja pystyvät takaamaan pelaajilleen erilaisia mahdollisuuksia. Kisan pelaajille on mahdollista saada arvokasta peliaikaa 2-sarjassa, ja mahdollisesti saada omaan kokoonpanoon apua, jos on loukkaantumisia tai sairastumisia. Jyryn puolelta nuorilla pelaajilla on puolestaan mahdollisuus saada kovempaa harjoitusta 1-sarjalaisten kanssa ja tason riittäessä saada myös peliaikaa. Ja jos Jyryllä on kokoonpanovajetta, on mahdollista saada LeKiltä apuja.

Farmin välillä pelaajaliikenteestä sopivat keskenään joukkueiden valmentajat. Farmiin nimetään pelaajat myöhemmin.

Farmiyhteistyö Jyryn kanssa ei poissulje LeKin muita yhteistyökuvioita. Viime vuoden farmien Pälkäneen Luja-Lukon ja Rantaperkiön Iskun kanssa yhteistyökuvioista on jo neuvoteltu alustavasti.

Yhteistyösopimuksessa oli myös kohdat pelaajapolun vahvistamisesta sekä yhteisten kesäharjoitusten aloittamisesta. Toukokuussa joukkueet aloittavat myöt yhteiset kesäharjoitukset, jossa aletaan jo rakentamaan pohjaa tulevalle kaudelle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>