Uutiset

Tampereella sepelinkeruu jatkuu

Tampereella sepelinkeruu jatkuu

Sepelinkeruu jatkuu vielä monella Tampereen asuinalueella. Autonomistajia kehoitetaan seuraamaan kadun varren liikennemerkkejä. Useita katuja on merkitty siirtokehotuskyltein, joissa ilmoitetaan kadun puhdistuspäivä ja kellonaika.

Puhdistustyön aikana on autojen pysäköinti kadun varrelle kielletty. Jos auto unohtuu kadun varteen, se siirretään lähisiirtona ja omistajalta veloitetaan noin 100 euroa siirrosta.

Kiinteillä kylteillä merkityillä kaduilla kylttien voimassaoloaikaa on jatkettu huhtikuun lopusta toukokuun loppuun. Liikennemerkkeihin lisätään vilkkuvaloja ennen puhdistustyötä, jotta ne huomattaisiin paremmin. Pysäköityjen autojen tuulilaseihin viedään myös ilmoitus tulevasta poikkeavasta siirtokehotuksesta.

Kalevan alueella tilapäisiä siirtokehotusmerkkejä viedään Kaupinkadulle, jota puhdistetaan vapun jälkeen torstaina 3.5. Torstaina puhdistetaan myös kiinteillä liikennemerkeillä merkityillä osuuksilla Kaupinkadulla, Kaskitiellä, Nyyrikintiellä ja Hippoksenkadulla. Perjantaina 4.5. puhdistetaan Teiskontiellä (Petsamonkadusta länteen pohjoisella kaistalla), Ilvestiellä ja Petsamonkadulla. Seuraavan viikon perjantaina 11.5. puhdistetaan Väinölänkadulla, Petsamonkadulla, Ilmarinkadulla ja Liisankadulla. Sepelinkeruu jatkuu Kalevassa torstaina 24.5. Väinämöisenkadulla, Lemminkäisenkadulla ja Pellervonkadulla.

Toukokuussa parillisina viikkoina katuja puhdistetaan sepelistä Pyynikin alueella kiinteillä siirtokehotusmerkeillä merkittyjä katuja. Puhdistustöitä tehdään tiistaina 15.5.2018 Kisakentänkadulla, Santalahdentiellä, Ammattikoulunkadulla ja F.E. Sillanpäänkadulla ja Pyynikintorilla. Keskiviikkona 16.5. Amurissa puhdistetaan katuja Hämeenpuiston ja Mustalahdenkadun pohjoispäässä sekä Finlaysoninkadulla sekä Pyynikillä Palomäentiellä ja Laiskolankujalla. Torstaina 17.5. Tammelassa puhdistetaan Aaltosenkatua, Sorsapuisto-katua, Väinölänkatua ja Mäkipäänkatua.

Hervannassa vuoropysäköintikieltojen voimassaoloa jatketaan 13.5 asti. Hervannassa on joillakin kadulla pysäköinti talviaikaan kielletty talvikunnossapidon takia vuoropäivinä kadun toisella reunalla. Pysäköinti on kielletty parillisina tai parittomina päivinä klo 9–16.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>