Uutiset

Vehoniemen Automuseo aloittaa joukkorahoituskampanjan

Vehoniemen Automuseo aloittaa joukkorahoituskampanjan

Vehoniemen Automuseo aloittaa vastikkeellisen joukkorahoituskampanjan. Kampanja starttaa 5. toukokuuta Lahdessa Classic Motor Show’ssa, jonka jälkeen kampanjapaketteja myydään Vehoniemen Automuseolla sekä alan tapahtumissa.

Kampanjan tavoitteena on toteuttaa Vehoniemen Ystäville yhteinen olohuone eli katettu terassi. Samalla on tarkoitus uusia saniteettitiloja, keittiötä ja lämmitysjärjestelmää. Kampanja päättyy 16.12.2018 ja tavoitteena on kerätä yhteensä 100 000 euroa laajennusta varten.

- Muutaman sateisen kesän jälkeen myös meidän uskomme aurinkoisiin ja lämpöisiin kesiin on horjunut. Katettu terassimme tulee olemaan lämpöeristetty ja lasitettu, mutta hyvällä säällä saamme ikkunat auki. Terassi tuo yhteensä yli sata lisäpaikkaa, joista 70 katetulle osuudelle. Unelmamme on, että terassista tulee kaikkien kävijöidemme yhteinen olohuone, jossa nauttia kauniista Vehoniemen maisemista myös silloin, kun säät eivät ehkä suosi, kertoo museonjohtaja Leila Suutarinen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>