Uutiset

Sotilasilmailusta ammatti- ja Intti tutuksi- tapahtuma Pirkkalassa ti 15.5.

today4.5.2018

share close

Perinteinen, avoimien ovienkin nimellä tunnettu tapahtuma, Sotilasilmailusta ammatti-tapahtuma järjestetään tiistaina 15.5.2018. Satakunnan lennoston Pirkkalan tukikohdan ovet ovat tuolloin avoinna yleisölle klo 12-19.

Maanäyttelyssä on esillä niin lentävää kuin maassa käytettävää kalustoa. Maassa tapahtuvien toimintanäytösten lisäksi taivaalla esittäytyvät Ilmavoimien lentävät koneet, Maavoimien helikopterit ja siviili-ilmailun harrastajat. Esityslentosarjojen välissä Ilmavoimien Soittokunnan Combo solistinaan Konsta Hietanen viihdyttää soitollaan tapahtumayleisöä.

Pirkkalan tukikohtaan on järjestetty nonstop-tyyppinen kuljetus Tampere-Pirkkalan lentoasemalta linjan 1 pysäkiltä. Linja-auto pysähtyy myös tarvittaessa Lempääläntien varressa olevalla linja-autopysäkillä. Ensimmäinen kuljetus tukikohtaan lähtee lentoasemalta klo 11.30. Paluukuljetukset lentoasemalle myös nonstop.

Tapahtumassa lennettävät esityslennot aiheuttavat hetkellistä lentomelua tukikohdan alueella tapahtuma-aikana klo 12-19. Satakunnan lennosto suosittelee kuulon suojausta, yleisölle on tapahtumapaikalla jaossa korvatulppia.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%