Uutiset

Sotilasilmailusta ammatti- ja Intti tutuksi- tapahtuma Pirkkalassa ti 15.5.

Sotilasilmailusta ammatti- ja Intti tutuksi- tapahtuma Pirkkalassa ti 15.5.

Perinteinen, avoimien ovienkin nimellä tunnettu tapahtuma, Sotilasilmailusta ammatti-tapahtuma järjestetään tiistaina 15.5.2018. Satakunnan lennoston Pirkkalan tukikohdan ovet ovat tuolloin avoinna yleisölle klo 12-19.

Maanäyttelyssä on esillä niin lentävää kuin maassa käytettävää kalustoa. Maassa tapahtuvien toimintanäytösten lisäksi taivaalla esittäytyvät Ilmavoimien lentävät koneet, Maavoimien helikopterit ja siviili-ilmailun harrastajat. Esityslentosarjojen välissä Ilmavoimien Soittokunnan Combo solistinaan Konsta Hietanen viihdyttää soitollaan tapahtumayleisöä.

Pirkkalan tukikohtaan on järjestetty nonstop-tyyppinen kuljetus Tampere-Pirkkalan lentoasemalta linjan 1 pysäkiltä. Linja-auto pysähtyy myös tarvittaessa Lempääläntien varressa olevalla linja-autopysäkillä. Ensimmäinen kuljetus tukikohtaan lähtee lentoasemalta klo 11.30. Paluukuljetukset lentoasemalle myös nonstop.

Tapahtumassa lennettävät esityslennot aiheuttavat hetkellistä lentomelua tukikohdan alueella tapahtuma-aikana klo 12-19. Satakunnan lennosto suosittelee kuulon suojausta, yleisölle on tapahtumapaikalla jaossa korvatulppia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>