Uutiset

Tampere aikoo panostaa osaamisen vientiin

Tampere aikoo panostaa osaamisen vientiin

Tampereen kaupunki aikoo perustaa osaamisen vientiin keskittyvän yrityksen Education Tampere Oy:n. Yhtiö myisi ja markkinoisi asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä älykkään kaupungin ratkaisukonsepteja. Yhteistyötä tullaan tekemään laajasti kaikkien alueen koulutuksenjärjestäjien kanssa.

Tavoitteena on saavuttaa 5 miljoonan euron liikevaihtotaso vuoden 2020 loppuun mennessä. Kohdemarkkinat määräytyvät mukana olevien koulutuksenjärjestäjien vahvoista markkina-alueista. Näitä ovat esimerkiksi Kiina, Venäjä, sekä Arabian niemimaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>