Uutiset

Majansuun silta korjataan Kankaanpäässä

Majansuun silta korjataan Kankaanpäässä

Kuva: Varsinais-Suomen ELY-keskus[/caption]

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa Kankaanpäässä maantiellä 13192 (Tuunajärventie) Karvianjoen ylittävän Majansuun sillan korjaustyöt viikolla 20. Korjaustyöt kestävät vuoden 2018 loppusyksyyn saakka.

Korjaustyöt aloitetaan viikolla 20 työmaan perustamisella ja telineiden rakentamisella. Telineiden rakentamisen alkaessa 16.5.2018 liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan ja ohjaamaan kiertotiereitille kannen yläpinnan korjaustöiden ajaksi. Kiertotiereitti kulkee valtatien 23:n, maantien 2600:n (Harjantie) sekä maantien 13044 (Peräkyläntie) kautta.

Ajoneuvoliikenteen sulkemisen enimmäiskesto on neljä kuukautta, mutta silta pyritään mahdollisuuksien mukaan avaamaan ajoneuvoliikenteelle yksikaistaisena jo tätä aiemmin.

Kevyt liikenne pääsee sillan yli korjaustöiden aikanakin.

Nykyinen vuonna 1961 rakennettu silta on huonokuntoinen. Sillasta uusitaan reunapalkit, pintarakenteet, liikuntasaumat ja kaiteet. Kannen ylä- ja alapinta sekä maa- ja välituet korjataan ja siltaan lisätään kuivatuslaitteet. Siltaa levennetään korjauksen yhteydessä 0,5 metriä. Kannen korjauksen yhteydessä vanhasta sillasta joudutaan purkamaan merkittäviä määriä rapautunutta betonia, minkä johdosta korjaustyö on tehtävä vaiheittain eikä ajoneuvoliikenteen päästäminen sillalle tällöin ole mahdollista.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>