Uutiset

Majansuun silta korjataan Kankaanpäässä

today8.5.2018

share close

Kuva: Varsinais-Suomen ELY-keskus[/caption]

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa Kankaanpäässä maantiellä 13192 (Tuunajärventie) Karvianjoen ylittävän Majansuun sillan korjaustyöt viikolla 20. Korjaustyöt kestävät vuoden 2018 loppusyksyyn saakka.

Korjaustyöt aloitetaan viikolla 20 työmaan perustamisella ja telineiden rakentamisella. Telineiden rakentamisen alkaessa 16.5.2018 liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan ja ohjaamaan kiertotiereitille kannen yläpinnan korjaustöiden ajaksi. Kiertotiereitti kulkee valtatien 23:n, maantien 2600:n (Harjantie) sekä maantien 13044 (Peräkyläntie) kautta.

Ajoneuvoliikenteen sulkemisen enimmäiskesto on neljä kuukautta, mutta silta pyritään mahdollisuuksien mukaan avaamaan ajoneuvoliikenteelle yksikaistaisena jo tätä aiemmin.

Kevyt liikenne pääsee sillan yli korjaustöiden aikanakin.

Nykyinen vuonna 1961 rakennettu silta on huonokuntoinen. Sillasta uusitaan reunapalkit, pintarakenteet, liikuntasaumat ja kaiteet. Kannen ylä- ja alapinta sekä maa- ja välituet korjataan ja siltaan lisätään kuivatuslaitteet. Siltaa levennetään korjauksen yhteydessä 0,5 metriä. Kannen korjauksen yhteydessä vanhasta sillasta joudutaan purkamaan merkittäviä määriä rapautunutta betonia, minkä johdosta korjaustyö on tehtävä vaiheittain eikä ajoneuvoliikenteen päästäminen sillalle tällöin ole mahdollista.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%