Uutiset

Tampereen Messut lahjoittaa 150 000 euroa TAMKille

Tampereen Messut lahjoittaa 150 000 euroa TAMKille

Tampereen Messut -konserni lahjoittaa Tampereen ammattikorkeakoululle yhteensä 150 000 euroa. Lahjoituksessa ovat mukana konsernin emoyhtiö Tampereen Messut Oy sekä tytäryhtiöt Finland Restaurants Oy Finnresta ja Expotec Oy, joista kukin yritys tekee 50 000 euron lahjoituksen TAMKille.

Tarkoituksena on lahjoituksen kautta tukea suomalaista korkeatasoista koulutusta ja työelämän tarvitsemaa osaamista sekä vuoden 2019 alussa toimintansa aloittavan Tampere3-korkeakouluyhteisön toimintaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>