Uutiset

Päihtyneet miehet ammuskelivat hätäraketteja veneestä Tampereella

Päihtyneet miehet ammuskelivat hätäraketteja veneestä Tampereella

Päihtyneet miehet ampuivat hätäraketteja Tampereella Halkoniemen venesatamassa Lentävänniemessä. Paikalta tuli myöhään Äitienpäivän iltana ilmoitus, jonka mukaan veneestä ammuttiin hätäraketteja. Poliisipartio meni paikalle.

Kahdella päihtyneellä miehellä ei ollut minkäänlaista hätää ja heidän suhtautumisensa tapahtuneeseen oli välinpitämätöntä. Veneen pohjalla oli vettä ja siellä kellui hätäraketteja sekä oluttölkkejä. Kaksi n. kolmekymppistä miestä otettiin kiinni ja vietiin poliisiasemalle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>