Uutiset

Pirkanmaa ei saanut rahoitusta valinnanvapauspilottiin

Pirkanmaa ei saanut rahoitusta valinnanvapauspilottiin

Sosiaali- ja terveysministeriö ei myöntänyt Pirkanmaalle rahoitusta soten valinnanvapauspilottiin. Pirkanmaan valinnanvapauspilottiin haettiin yhteensä 20,1 miljoonaa euroa neljään sisältökokonaisuuteen: sote-keskukseen, suun terveydenhuoltoon, hammasprotetiikan asiakasseteliin sekä henkilökohtaiseen budjettiin.

Pirkanmaan on mahdollista hakea rahoitusta valinnanvapauspilottiin uudelleen syksyllä 2018.

Tampereen valinnanvapauskokeilua jatketaan suunnitellusti yhteistyössä muiden hankekuntien kanssa. Kokeilun valtionrahoitus on myönnetty vuosille 2017 - 2018. Vuoden 2019 rahoituksesta neuvotellaan erikseen sosiaali- ja terveysministeriön kanssa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>