Tampere matkaa entistä rivakammin kohti hiilineutraliutta

Tampereen ympäristöpolitiikan uudet linjaukset etenevät. Kestävä Tampere 2030 - kohti hiilineutraalia Tamperetta- strategian mukaan kaupunki kantaa vastuuta hyvinvoinnista ja ympäristöstä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla.

Yhtenä keskeisenä tavoitteena on, että Tampere on hiilineutraali vuonna 2030. Aiempi tavoitevuosi oli 2050. Tavoitteisiin on myös kirjattu, että kaupunki arvostaa luontoa ja säästää luonnonvaroja. Yhdyskuntalautakunta esittää linjauksia kaupunginhallituksen ja valtuuston hyväksyttäväksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>