Uutiset

Tampere valitsi keskustan ja Hervannan terveysasemapalvelut

Tampere valitsi keskustan ja Hervannan terveysasemapalvelut

Tampereen kaupunki on valinnut kilpailutuksen jälkeen keskustan ja Hervannan alueen terveysasemanpalvelujen tuottajaksi Mehiläinen Terveysasemapalvelut Oy:n. Kevään aikana järjestettyyn kilpailutukseen tarjouksen jätti seitsemän yritystä. Sopimus koskee noin 15 200 keskustan alueen asukasta sekä 10 000 hervantalaista, joiden terveysasemapalvelut kaupunki on aiemmin hankkinut Pihlajalinna Terveys Oy:ltä.

Uusi palveluntuottaja aloittaa toimintansa elokuussa. Asiakkaille tiedotetaan tarkemmin uusista toimipisteistä, yhteystiedoista ja muista uusiin terveysasemiin liittyvistä asioista tarkemmin kesäkuussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>