Tampere valitsi keskustan ja Hervannan terveysasemapalvelut

Tampereen kaupunki on valinnut kilpailutuksen jälkeen keskustan ja Hervannan alueen terveysasemanpalvelujen tuottajaksi Mehiläinen Terveysasemapalvelut Oy:n. Kevään aikana järjestettyyn kilpailutukseen tarjouksen jätti seitsemän yritystä. Sopimus koskee noin 15 200 keskustan alueen asukasta sekä 10 000 hervantalaista, joiden terveysasemapalvelut kaupunki on aiemmin hankkinut Pihlajalinna Terveys Oy:ltä.

Uusi palveluntuottaja aloittaa toimintansa elokuussa. Asiakkaille tiedotetaan tarkemmin uusista toimipisteistä, yhteystiedoista ja muista uusiin terveysasemiin liittyvistä asioista tarkemmin kesäkuussa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>