Uutiset

Asiattomasta kalastuksesta seuruetta huomauttanut nainen pahoinpideltiin Hervannassa

Asiattomasta kalastuksesta seuruetta huomauttanut nainen pahoinpideltiin Hervannassa

Tuntemattomaksi jäänyt nainen pahoinpiteli toista naista Tampereen Hervannassa perjantaina iltakahdeksan aikaan. Tilanne oli syntynyt,  kun pahoinpidellyksi tullut nainen oli mennyt huomauttamaan seuruetta, joka kalasti Ahvenisjärvellä muutama päivä sitten istutettuja lohia virvelillä ja mato-ongella. Tällöin kalastaneessa seurueessa ollut nainen oli lyönyt huomauttajaa nyrkillä kasvoihin ja purrut käteen. Poliisipartion tullessa paikalle kalastusseurue oli poistunut paikalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>