Uutiset

Hakametsässä pelataan lauantaina maajoukkuelentopalloa

Hakametsässä pelataan lauantaina maajoukkuelentopalloa

Tampereen Hakametsän jäähallissa pelataan lauantaina 26.5. lentopallon Kultaista Euroopan liigaa. Avausottelunsa Kroatialle hävinnyt naisten joukkue kohtaa klo 16 alkavassa ottelussa Unkarin. Kultaisen Euroopan Liigan voitolla Tsekistä aloittaneet miehet kohtaavat puolestaan klo 19 alkavassa ottelussa Portugalin.

Kultaisen Euroopan liigan otteluilla nähdään olevan tärkeä valmistava vaikutus syksyn karsintoihin, sillä Suomen miehet menevät syksyllä Italiassa ja Bulgariassa pelattaviin MM-kisoihin ja loppukesästä koittavat EM-karsinnat. Myös Suomen naiset tavoittelevat EM-kisapaikkaa vuonna 2019 pelattaviin kisoihin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>