Uutiset

Kiertoliittymien rakentaminen kantatielle 58 alkaa Orivedellä

Kiertoliittymien rakentaminen kantatielle 58 alkaa Orivedellä

Kantatielle 58 rakennetaan uudet kiertoliittymät Keskustien ja Opintien liittymään sekä Tampereen suuntaan menevän valtatien 9 rampin ja Kaislahdentien liittymään. Samalla kunnostetaan olemassa olevaa Tampereen suunnalta tulevan rampin päässä olevaa kiertoliittymää.

Hankkeessa rakennetaan myös kolme uutta linja-autopysäkkiä, kaksi pyöräpysäköintipaikkaa ja autojen liityntäpysäköintialue joukkoliikenteen toimintaedellytysten parantamiseksi.

Asuinviihtyvyyden parantamiseksi rakennetaan Tampereen suuntaan menevän rampin läheisyyteen melusuojaus. Lisäksi Aihtiantien ja Uotilantien liittymässä olemassa olevaan kiertoliittymään tehdään pienimuotoisia korjauksia erikoiskuljetuksia varten. Toteutettavilla toimenpiteillä parannetaan kantatien 58 liikenneturvallisuutta sekä edistetään joukkoliikenteen ja jalankulku- ja polkupyöräliikenteen toimintaedellytyksiä.

Tietyöt käynnistyvät toukokuun aikana. Keskustien ja Opintien kiertoliittymän rakentaminen aloitetaan kesäkuun alussa koululaisten jäädessä kesälomille. Rakennushanke tulee aiheuttamaan haittaa kantatien 58 ja katuverkon ajoneuvoliikenteelle sekä jalankulku- ja polkupyöräliikenteelle tulevan kesän aikana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>