Uutiset

Kipinä sytytti Tampereella rautatiesillan tuleen

Kipinä sytytti Tampereella rautatiesillan tuleen

Päivitys klo 19.30: Tulipalo Tampereella on sammutettu ja junaliikenne on pikku hiljaa jälleen käynnistymässä. VR pyytää matkustajia kuitenkin edelleen varautumaan viivästyksiin kaukoliikenteessä.

Päivitys klo 19.01:  Valtatie on avattu taas liikenteelle. Seitsemän junaa odottaa yhä rataliikenteen avaamista.

Päivitys klo 18.40: Junaliikenne on toistaiseksi keskeytynyt Tampereelta kaikkiin suuntiin tulipalon vuoksi. Pelastuslaitos ei ole antanut arviota tilanteen kestosta.

Tampereella paloi maanantaina alkuillasta Jokikadun kohdalla oleva rautatiesilta. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan savun muodostus oli voimakasta.

Kiskoja tukevat lankut syttyivät palamaan rautatiesillalla. Pelastuslaitos sai palon sammutettua kymmenessä minuutissa. Palo syttyi jarruttavan junan sinkoamasta kipinästä. Sillan kantta jouduttiin hieman purkamaan, mutta kiskot jäivät paikalleen.

Palon vuoksi junaliikenne ja liikenne Tampereen valtatiellä pysäytettiin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>