Uutiset

Uutissuomalainen: Maakuntajohtajat pitävät sote- ja maakuntauudistuksen aikataulua realistisena

Uutissuomalainen: Maakuntajohtajat pitävät sote- ja maakuntauudistuksen aikataulua realistisena

Maakuntien johtajat uskovat sote- ja maakuntauudistuksen toteutuvan suunnitellussa aikataulussa. Uutissuomalainen kysyi Maakuntajohtajilta, pitävätkö he maakuntauudistuksen aikataulua realistisena ja olisiko heidän mielestään tarpeellista siirtää maakuntavaalit tulevalta syksyltä keväälle 2019 eduskuntavaalien yhteyteen.

Kyselyyn vastasi 16 maakuntajohtajaa 18:sta.

Ainoastaan yksi vastanneista pitää aikataulua täysin epärealistisena. Eduskunnan on määrä käsitellä uudistusta koskevat lait heinäkuun alkuun mennessä. Maakuntavaalit on tarkoitus pitää lokakuussa. Uusien maakuntien toiminta alkaa vuoden 2020 alusta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>