Uutiset

Pelastuslaitos sammutti nopeasti rautatiesillan palon - keskustelu ihmisten välinpitämättömyydestä nousi jälleen

Pelastuslaitos sammutti nopeasti rautatiesillan palon - keskustelu ihmisten välinpitämättömyydestä nousi jälleen

Tampereella tapahtunut rautatiesillan palo ei enää aiheuta vaaraa. Tampereen valtatien päällä kulkevalla rautatiesillalla syttyi tulipalo maanantaina illalla. Tulipalo syttyi kevyen liikenteen väylän yläpuolella. Pelastuslaitos hälytyksen hieman ennen kello kuutta. Palo saatiin sammutettua kymmenessä minuutissa ja junaliikenne pääsi jatkumaan noin tunnin pysähdyksen jälkeen.

Eilinen tapaus nosti jälleen esiin keskustelua välinpitämättömyydestä hätätilanteissa. Silminnäkijähavaintojen mukaan useampi henkilö yritti eilen alittaa palanutta siltaa viranomaisten sulusta huolimatta. Sammutustöiden aikana siltaa jouduttiin purkamaan, ja alas putosi purkujätettä. Vasta vapun aikaan uutisiin nousi tapaus, jossa tehtävälle mennyttä ambulanssia ei suostuttu väistämään Koskenrannassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>