Uutiset

VR Group ja Finnpark solmivat kaupan Tampereen asema-alueella sijaitsevasta kiinteistöstä

today23.5.2018

share close

VR Group myy Tampereen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitsevan omistamansa kiinteistön tontin sekä kiinteistössä olevat omistamansa toimistotilat ja pysäköintialueen Finnpark Oy:lle. Kaupan arvo on 12 miljoonaa euroa.

Kaupan kohteena olevaan alueeseen kuuluu kiinteistön maapohja sekä rakennuksesta noin 1800 neliömetrin verran toimitilaa, väestönsuojatilat sekä noin 200 pysäköintipaikkaa kattava pysäköintialue. Kiinteistö sijaitsee osoitteessa Rautatienkatu 27, ja se kuuluu osaksi Tampereen asemakeskuksen kehittämishanketta. Finnpark omistaa jatkossa tontin ja rakennuksen kokonaisuudessaan, sillä Finnparkilla on jo omistuksessaan entuudestaan kiinteistön loput toimisto- ja liiketilat sekä autopaikat.

Kiinteistössä toimii tällä hetkellä muun muassa Finnparkin operoima pysäköintitalo. Terveystalo Oy jatkaa tiloissa edelleen päävuokralaisena.

Tampereen kaupunki, VR Group, Liikennevirasto ja Senaatti-kiinteistöt järjestivät Tampereen asemakeskuksesta suunnittelukilpailun vuonna 2014. Tämän jälkeen kilpailun voittanutta suunnitelmaa on edelleen kehitetty ja vuonna 2016 alueella käynnistettiin asemakaavoitus. Vuoden 2018 aikana alueelle laaditaan yleissuunnitelma ja uusi asemakaava on tarkoitus viedä hyväksymiskäsittelyyn vuoden 2019 aikana.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%