Uutiset

Tampereen kaupungin ja Kotilinnasäätiön kiistassa sovintoesitys

today24.5.2018

share close

Tampereen kaupunginhallitukselle esitetään, että Tampereen kaupungin ja sen omistaman Kotilinnasäätiön välillä olevassa maanvuokrasopimuksen siirtoa koskevassa kiistassa tehty Pirkanmaan käräjäoikeuden sovintoesitys hyväksytään. Kaupunginhallitus päättää asiasta kokouksessaan maanantaina 28.5.

Asiasta on järjestetty sovittelukäsittelyjä Pirkanmaan käräjäoikeudessa 18.4.2018 ja 16.5.2018. Toisen käsittelyn lopuksi puheenjohtajana toiminut käräjätuomari teki osapuolille sovintoesityksen, jonka mukaan Kotilinnasäätiö maksaa Tampereen kaupungille riidan sopimiseksi 775 000 euroa. Osapuolten edustajat ilmoittivat suostuvansa puheenjohtajan esitykseen ja pyysivät käräjäoikeutta vahvistamaan sovinnon. Sovintosopimus tulee voimaan, kun molempien osapuolten hallitukset ovat sen hyväksyneet.

Vuokrasopimuksen tulkintaa ja sopimussakon perimistä koskevan asian tultua riitaiseksi on katsottu kaupungin edun mukaiseksi sopia asia ja välttää näin mahdollisesti pitkä ja kallis oikeudenkäynti saman konsernin toimijan kanssa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%