Uutiset

Lielahteen uusi päiväkoti 160 lapselle

Lielahteen uusi päiväkoti 160 lapselle

Lielahteen suunnitellaan uutta päiväkotia kaikkiaan 160 lapselle. Väestösuunnitteen mukaan 0–5 -vuotiaiden osuus kasvaa Lielahden, Hiedanrannan ja Niemenrannan alueella voimakkaasti. Uudisrakennus tulee Pohtolankadun ja Ollinojankadun kulmaan.

Samalla tontilla sijaitsevat, tyhjillään olevat Lielahden vanha päiväkoti ja neuvolarakennus on tarkoitus purkaa vuonna 2018. Lielahden päiväkoti toimii tällä hetkellä Peltovainion siirtokelpoisessa päiväkodissa. Neuvola on siirtynyt Lielahtikeskukseen. Uuden rakennuksen investointikustannukset ovat noin 6,88 miljoonaa euroa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>