Piha & Puutarha

Piha & Puutarha: Pihasuunnittelu & terassitrendit

Piha & Puutarha: Pihasuunnittelu & terassitrendit

Toukokuu tuo SUN Radioon Piha & Puutarha -teemaviikot, jolloin kuullaan ajankohtaisia neuvoja ja vinkkejä mm. puutarhatöihin ja terassinrakentamiseen.Teemaviikkojen asiantuntijoina toimivat Santeri Pihkoluoma Pinsiön Taimistosta sekä Miika Turkulainen Messupuusta.

Teemaviikkojen kolmannessa jaksossa puhutaan pihasuunnittelussa ammattilaisen hyödyntämistä pihan suunnittelussa . Mitä vaihtoehtoja siinä on tänä päivänä ja mitä se maksaa? Lisäksi kuullaan terassitrendeistä sekä terassien huoltamisesta.

Santeri Pihkoluoma Pinsiön Taimistosta:

Miika Turkulainen Messupuusta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>