Piha & Puutarha

Piha & Puutarha: Pihasuunnittelu & terassitrendit

today25.5.2018

share close

Toukokuu tuo SUN Radioon Piha & Puutarha -teemaviikot, jolloin kuullaan ajankohtaisia neuvoja ja vinkkejä mm. puutarhatöihin ja terassinrakentamiseen.Teemaviikkojen asiantuntijoina toimivat Santeri Pihkoluoma Pinsiön Taimistosta sekä Miika Turkulainen Messupuusta.

Teemaviikkojen kolmannessa jaksossa puhutaan pihasuunnittelussa ammattilaisen hyödyntämistä pihan suunnittelussa . Mitä vaihtoehtoja siinä on tänä päivänä ja mitä se maksaa? Lisäksi kuullaan terassitrendeistä sekä terassien huoltamisesta.

Santeri Pihkoluoma Pinsiön Taimistosta:

Miika Turkulainen Messupuusta:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Katso myös nämä

Piha & Puutarha

Piha & Puutarha: Piha-aidat, leikkimökit ja marjapensaat

Teemaviikkojen viimeisessä jaksossa puhutaan mm. materiaalivaihtoehdoista piha-aidan ja leikkimökin rakentamiseen. Lisäksi esille nousevat erilaiset marjapensaat ja niiden mahdollisuudet. Kuullaan myös miksi pihalle ja puutarhaan ostettavat kasvit olisi hyvä nähdä elävänä eikä vain netissä kuvina.

today30.5.2018

Piha & Puutarha

Piha & Puutarha: Terassimateriaali vaihtoehdot & helppohoitoinen piha

Toukokuu tuo SUN Radioon Piha & Puutarha -teemaviikot, jolloin kuullaan ajankohtaisia neuvoja ja vinkkejä mm. puutarhatöihin ja terassinrakentamiseen.Teemaviikkojen asiantuntijoina toimivat Santeri Pihkoluoma Pinsiön Taimistosta sekä Miika Turkulainen Messupuusta. Teemaviikkojen toisessa jaksossa puhutaan mm. terassimateriaalien muutoksesta ja vaihtoehtojen kasvamisesta sekä kuullaan vinkkejä helppohoitoiseen puutarhaan ja millä tavoin eri havukasveja voi hyödyntää […]

today15.5.2018


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%