Uutiset

Poliisi jatkaa nuoren miehen kuoleman tutkintaa - asian käsittelyssä pidätettynä olleet vapautettu

Poliisi jatkaa nuoren miehen kuoleman tutkintaa - asian käsittelyssä pidätettynä olleet vapautettu

Poliisi jatkaa Tampereella maanantaiaamuna 21.5 asunnostaan kuolleena löydetyn 24 -vuotiaan miehen tapauksen tutkintaa. Poliisi tutkii, liittyykö miehen kuolema häneen kohdistuneeseen pahoinpitelyyn.

Poliisi on päästänyt asian selvittelyssä pidätettynä olleet henkilöt perjantaina vapaaksi. He ovat kuulusteluissa kertoneet olleensa kaupungin keskustassa 24 -vuotiaan miehen seurassa mutta kiistävät pahoinpidelleensä miestä. Heidän osaltaan tutkinta jatkuu, mutta tutkinta ei vaatinut tällä hetkellä heidän vangitsemistaan eikä siihen ollut perusteita.

Poliisi pyytää edelleen ihmisiltä havaintotietoja 24 -vuotiaasta miehestä ja hänen seurassa olleista ihmisistä. Edelleen poliisi pyytää miestä, joka on ollu miehen seurassa  sunnuntaina ravintola Tiikerihaissa ilmoittautumaan. Myös Koskipuistossa poliisipartion juttusilla pahoinpitelyn tiimoilta sunnuntaina käynyttä kahta naista pyydetään ilmoittautumaan. Heitä ei epäillä rikoksesta.

Uhrin vaatetus tapahtuma-aikaan: harmahtava lippalakki, tumma t-paita, missä edessä vaalea/harmaa väritys, tummat collegeshortsit (Adidas). Uhrilla on ollut kaulassa pitkähkö kullattu kaulaketju sekä kädessä kullattu rannekello.

Havainnot voi soittaa p. 02954 45890 tai sähköpostiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>