Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja röyhkeistä varkaista Tampereen Lielahdessa

Poliisi pyytää havaintoja röyhkeistä varkaista Tampereen Lielahdessa

Poliisi sai tänään  lauantaina 26.5 kello 12.25 ilmoituksen Tampereen Lielahdesta Pohtolankadulta. Kahden seniorikansalaisen omakotitaloon oli pyrkinyt sisään kaksi naista, jotka olivat pyydelleet asukkailta rahaa.

Naiset olivat päässeet sisään asuntoon. Sitten kun asukas oli kertonut soittavansa poliisille, olivat naiset poistuneet talosta. Pian tämän jälkeen asukkaat huomasivat, että naisten mukana asunnosta oli kadonnut omaisuutta.

Poliisi ei yksilöi tarkemmin mitä omaisuutta anastettiin, mutta omaisuuden arvo on huomattava. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä epäiltynä törkeänä varkautena.

Tapahtuma-aika on noin kello 11.45 - 12.15.

Naisten tuntomerkit:

Molemmat naiset olivat noin 25 - 30 vuotiaita, hoikkia ja tummahiuksisia. Toisella naisista pitkät housut ja toisella hame. Vaatetus oli väritykseltään kesäisen kirjavaa. Naisten käyttämän kielen perusteella heidän epäillään olevan ulkomaalaistaustaisia.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä, sekä heidän käyttämistä kulkuneuvoista, ja seuralaisista. Lisäksi pyydetään ilmoittamaan, mikäli alueella on havaintoja vastaavanlaisista kyselijöistä lauantain 26.5 aikana.

Havaintoja pyydetään Sisä-Suomen poliisin rikosvihjenumeroon 0800 900 22 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>