Uutiset

Nyssen kesäkausi alkaa 4.6.

Nyssen kesäkausi alkaa 4.6.

Tampereen seudun joukkoliikenteen kesäkausi alkaa maanantaina 4.6.2018. Palvelutarjonta on muutettu vastaamaan lomakauden matkustustarpeita. Kausi kestää peruskoulujen kesäloman loppuun eli keskiviikkoon 8.8.2018.

Maanantaina 4.6.2018 linjat 24, 28C, 44, 46, 63, 74, 86 ja 137 jäävät kesätauolle.

Linja 100 aloittaa liikennöinnin Särkänniemen ja keskustan välillä.

 

Reittimuutokset
Linjan 2 reitti muuttuu Tammelan ja Keskustorin välillä. Jatkossa ajetaan Yliopistonkadun, Vuolteenkadun ja Hatanpään valtatien kautta. Reittimuutos johtuu työmaasta Itsenäisyydenkadun ja Tammelan puistokadun risteyksessä.

Linja 3R on Teivaalantien työmaasta johtuen poikkeusreitillä, joka ajetaan Possilankadulta suoraan Teivaalankadulle. Possilankadulla on käytössä pysäkit Possilankatu 25 (1065) ja Possilankatu 15 (1061). Pysäkit Kukkolankatu (1054), Viholankuja (1056), Ritalankatu (1058), Teivaalantie (1051) sekä Viirakatu (1049) eivät ole linjan käytössä.

Linjan 5 päätepysäkki siirtyy TAYS:lla Arvo Ylpön kadulle Arvo-rakennukselle, jonne ajetaan Hervannasta Teiskontien ja Lääkärinkadun kautta. Paluu Arvo Ylpön kadun ja Kuntokadun kautta.

Linja 6 siirtyy Pyynikintorilta Nalkalaan, jonne ajetaan Hatanpään valtatien, Keskustorin ja Hämeenpuiston kautta.

Linjan 14 reittiosuus Petsamo - Keskustori siirretään linjalle 15. Reitti Pereelle pysyy ennallaan.

Linjan 15 reittiosuus Pispalanharju - Keskustori lopetetaan kesän ajaksi. Linja jatkaa reitillä Järvensivu - Rautatieasema - Tammela - Petsamo. Pispalan ja Pyynikin alueita palvelee linja 25 ja Nalkalan ja Eteläpuiston alueita linja 6. Pispalanharjulle ajetaan talvikauden alkaessa linjalla 31.

Linjan 32 päätepysäkki siirtyy TAYS:lla Arvo Ylpön kadulle Arvo-rakennukselle, jonne ajetaan Teiskontieltä Kuntokadun kautta. Paluureitti päinvastoin.

Linjat 29, 32 ja 80 siirtyvät kesän ajaksi poikkeusreitille Kissanmaankadun kunnostustöiden vuoksi. Reitti ajetaan Karhunkadun kautta, jonne suljetun reittiosuuden pysäkit Kissanmaankatu 7/8 ja Hippoksenkatu siirretään. Poikkeusreitin arvioidaan kestävän koko kesäkauden ajan.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>