Uutiset

VR lähiliikenne kokeilee uutta, kiinteähintaista Kimppalippua

VR lähiliikenne kokeilee uutta, kiinteähintaista Kimppalippua

Kuva: VR Group[/caption]

VR:n lähijunissa voi kesäkuun alusta lähtien matkustaa uudella, kiinteähintaisella kimppalipulla. Ikärajattomalla lipulla 1-5-henkilöä matkustaa kiinteällä 29 euron hinnalla koko päivän.

VR Lähijunat -sovelluksesta ostettavalla lipulla voi matkata rajattomasti VR lähiliikenteen junissa: R-, G-, T-, D- ja Z-junat kulkevat Helsingistä Lahteen, Riihimäelle ja Tampereelle.

Kimppalippua pilotoidaan kesäkuusta syyskuun loppuun (1.6.-30.9.). Lipun voi ostaa haluamalleen päivälle VR Lähijunat -sovelluksesta, jonka saa ladattua sovelluskaupasta. Kuten muutkin lähijunaliput, Kimppalippu tulee olla ostettuna ennen junaan nousua. Ostamisen jälkeen yhdellä lipulla voi matkustaa koko VR lähiliikennealueella arkisin klo 09:00-05:59 ja viikonloppuisin 06-05:59. Yhdellä lipulla voi kerrallaan matkustaa 1-5 henkilöä ja ryhmän koko voi vaihdella päivän aikana.

Kimppalippu ei käy HSL-alueen sisäisiin matkoihin, mutta matkaan voi sisältyä vaihto HSL-lähijunaan tai HSL-lähijunasta VR lähiliikenteen junaan. Lähtö- tai määräaseman tulee olla VR lähiliikenteen alueella. Kimppalippu on kaikille matkustajatyypeille aina saman hintainen. Kimppalipulla ei voi matkustaa kaukoliikenteen junissa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>