Pirkanmaa, Uutiset

Lääkintöneuvos Mattelmäki avaa räväkästi sotesotkua

Lääkintöneuvos Mattelmäki avaa räväkästi sotesotkua

Lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki avaa sote-sotkua Radio Sunin Päivän vieras -ohjelmassa keskiviikkona 30.5. kello 9.30. Luvassa on selkeitä mielipiteitä.
Lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki avaa sote-sotkua Radio Sunin Päivän vieras -ohjelmassa keskiviikkona 30.5. kello 9.30. Luvassa on selkeitä mielipiteitä.
Monipuolisen uran lääkärinä tehnyt lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki avaa erittäin ajankohtaista sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistusta Radio Sunissa juontaja Ilkka Lahden ja Maakunnan Matin Päivän vieras -ohjelmassa keskiviikkona 30. toukokuuta kello 9.30. Mattelmäki kertoo kansantajuisesti, mikä sote-sopassa mättää.

Suomi jännittää näinä päivinä, saako pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallitus kärkihankkeensa, maakunta- ja sote-uudistuksensa maaliin.

Radio Sunin kuuntelijoille avautuu keskiviikkona 30. toukokuuta kello 9.30 alkavassa Päivän vieras -ohjelmassa mielenkiintoinen ikkuna sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistukseen.

Lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki on työskennellyt monilla näköalapaikoilla, joissa hänelle on syntynyt vankka käsitys suomalaisesta sosiaali- ja terveydenhuollosta. Hän on toiminut muun muassa terveyskeskuksen ylilääkärinä, Kelan asiantuntijalääkärinä Tampereella ja Ylöjärvellä, lääninlääkärinä ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen ylilääkärinä.

Mattelmäki kertoo mietteensä esimerkiksi siitä, mitä jo 12 vuoden vääntö sote-uudistuksesta on merkinnyt toimialan työntekijöille.

Radio SUN Taajuudet ovat: Tampere 107,8, Parkanon seutu 91,7, Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3, Etelä-Pirkanmaa 96,7 ja Ylä-Pirkanmaa 106,1 sekä Kankaanpään seutu 106,7.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>