Piha & Puutarha

Piha & Puutarha: Piha-aidat, leikkimökit ja marjapensaat

Piha & Puutarha: Piha-aidat, leikkimökit ja marjapensaat

Toukokuu tuo SUN Radioon Piha & Puutarha -teemaviikot, jolloin kuullaan ajankohtaisia neuvoja ja vinkkejä mm. puutarhatöihin ja terassinrakentamiseen.Teemaviikkojen asiantuntijoina toimivat Santeri Pihkoluoma Pinsiön Taimistosta sekä Miika Turkulainen Messupuusta.

Teemaviikkojen viimeisessä jaksossa puhutaan mm. materiaalivaihtoehdoista piha-aidan ja leikkimökin rakentamiseen. Lisäksi esille nousevat erilaiset marjapensaat ja niiden mahdollisuudet. Kuullaan myös miksi pihalle ja puutarhaan ostettavat kasvit olisi hyvä nähdä elävänä eikä vain netissä kuvina.

Miika Turkulainen Messupuusta:

Santeri Pihkoluoma Pinsiön Taimistosta:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>