Uutiset

Poliisi on aloittanut epäillyn tapon tutkinnan Sastamalassa

Poliisi on aloittanut epäillyn tapon tutkinnan Sastamalassa

Sisä-Suomen poliisi on aloittanut epäillyn henkirikoksen tutkinnan Sastamalassa. Poliisi tiedottaa, että se on löytänyt Sastamalassa sijaitsevasta yksityisasunnosta vainajan, jonka kuolema on todennäköisesti aiheutettu tahallisesti. Poliisi meni yksityisasuntoon perjantaina noin klo 20.45 hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen perusteella.

Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi henkilöä, joiden osuutta epäiltyyn henkirikokseen tutkitaan. Asiaa tutkitaan tappona. Poliisin mukaan tutkinta on vielä alkuvaiheessa, ja se aikoo tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan sunnuntaina 3.6.2018 klo 12.00.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>