Uutiset

Henkirikosepäilyn tutkinta Sastamalassa jatkuu

today3.6.2018

share close

Poliisi tiedotti eilen henkirikosepäilystä Sastamalassa, johon kaksi tapahtumapaikalla ollutta henkilöä otettiin kiinni. Kyseiset henkilöt ovat pidätettyinä ja epäillyn henkirikoksen tutkinta jatkuu heidän osaltaan kuulusteluilla sekä teknisellä tutkinnalla. Pidätettyjen osuutta epäiltyyn tekoon selvitetään. Mikäli epäiltyjä esitetään vangittavaksi, se tehdään maanantaina 4.6.2018 kello 12 mennessä.

Tapahtumapaikka on yksityisasunto Stormintiellä. Tapahtumaan osalliset olivat paikkakuntalaisia ja tunsivat toisensa entuudestaan. Iältään kaikki osalliset ovat n. 33–55 -vuotiaita. Rikoksen tutkinnassa on kuultu myös muita henkilöitä.

Tutkintaa jatketaan rikosnimikkeellä tappo. Poliisi ei tiedota tekotapaa.

Asiasta tiedotetaan lisää alkuviikon aikana.

Sisä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta. Poliisi meni Sastamalassa olevaan yksityisasuntoon perjantaina noin kello 20:45 hätäkeskuksen tulleen ilmoituksen perusteella. Asunnosta löydettiin vainaja, jonka kuolema on todennäköisesti aiheutettu tahallisesti. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi henkilöä, joiden osuutta tapahtumiin selvitellään. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä tappo.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%