Uutiset

Henkirikosepäilyn tutkinta Sastamalassa jatkuu

Henkirikosepäilyn tutkinta Sastamalassa jatkuu

Poliisi tiedotti eilen henkirikosepäilystä Sastamalassa, johon kaksi tapahtumapaikalla ollutta henkilöä otettiin kiinni. Kyseiset henkilöt ovat pidätettyinä ja epäillyn henkirikoksen tutkinta jatkuu heidän osaltaan kuulusteluilla sekä teknisellä tutkinnalla. Pidätettyjen osuutta epäiltyyn tekoon selvitetään. Mikäli epäiltyjä esitetään vangittavaksi, se tehdään maanantaina 4.6.2018 kello 12 mennessä.

Tapahtumapaikka on yksityisasunto Stormintiellä. Tapahtumaan osalliset olivat paikkakuntalaisia ja tunsivat toisensa entuudestaan. Iältään kaikki osalliset ovat n. 33–55 -vuotiaita. Rikoksen tutkinnassa on kuultu myös muita henkilöitä.

Tutkintaa jatketaan rikosnimikkeellä tappo. Poliisi ei tiedota tekotapaa.

Asiasta tiedotetaan lisää alkuviikon aikana.

Sisä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta. Poliisi meni Sastamalassa olevaan yksityisasuntoon perjantaina noin kello 20:45 hätäkeskuksen tulleen ilmoituksen perusteella. Asunnosta löydettiin vainaja, jonka kuolema on todennäköisesti aiheutettu tahallisesti. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi henkilöä, joiden osuutta tapahtumiin selvitellään. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä tappo.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>