Uutiset

Puolustusvoimien kesäkiertue ja Satakunnan lennoston 100-vuotisjuhlat Tampereella

Puolustusvoimien kesäkiertue ja Satakunnan lennoston 100-vuotisjuhlat Tampereella

Kuva: Ilmavoimat[/caption]

Puolustusvoimat esittäytyy kesäkuun tällä viikolla Tampereella puolustusvoimien sekä Satakunnan lennoston satavuotisjuhlien merkeissä. Molempiin tapahtumiin liittyy ilmavoimien lentotoimintaa.

Keskiviikkona 6. kesäkuuta Tampereella vierailee Puolustusvoimat 100 -kesäkiertue. Tapahtumaan liittyy puolustusvoimien kaluston ja toiminnan esittelyä Keskustorilla kello 16-18 sekä Hornet-hävittäjän ylilento klo 18. Konsertissa Laikunlavalla esiintyvät kello 18 Ilmavoimien soittokunnan Big Band ja Club For Five, Kaartin soittokunta ja Diandra sekä Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showband. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Perjantaina 8. kesäkuuta Tampereella juhlitaan Satakunnan lennoston satavuotispäivää. Juhlavuoden kunniaksi vuodesta 1985 Pirkkalassa tukikohtaansa pitänyt lennosto järjestää Hornet-, Hawk-, CASA-, Pilatus- ja Learjet-kaluston ylilennon Pyhäjärven yllä kello 18.05 sekä Hornet-monitoimihävittäjän esittelylennon klo 18.05 Pyynikin uimarannan alueella. Lentoja voi seurata esimerkiksi Pyynikin uimarannalta.

Lennoilla on säävaraus.

Ennen saapumistaan Pyynikille ylilento-osasto lentää maakuntakierroksen Pirkkala-Lempäälä-Kangasala-Tampere-Ylöjärvi-Nokia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>