Uutiset

Pajasaaren sillan palo saatiin sammumaan

Pajasaaren sillan palo saatiin sammumaan

Päivitys klo 15.32: Tampereella kaikki junaliikenne on toistaiseksi poikki. Syynä on Pajasaaren sillalla ollut tulipalo, joka on STT:n tietojen mukaan saatu sammutettua. Junia pyritään korvaamaan linja-autoilla.

 

Tampereella sammutetaan tuleen syttynyttä Pajasaaren rautatiesiltaa. Palopaikka sijaitsee Tampellan alueella Tammerkosken suulla. Pelastuslaitos sai hälytyksen Verstaankadulle hieman ennen klo 14 maanantaina.

Sammutustöiden takia Tampereen asemalta on katkaistu ajolangoista jännite, joten kaikki junaliikenne on toistaiseksi Tampereella katkennut. Junia pyritään korvaamaan Liikenneviraston mukaan linja-autoilla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>