Uutiset

Sastamalan surmatyö tehtiin teräaseella

Sastamalan surmatyö tehtiin teräaseella

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut Sastamalassa 1.6.2018 tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Surmatyö tehtiin teräaseella yksityisasunnossa illalla kello 20.45 aikaan.

Poliisi esittää huomenna tiistaina vangittavaksi kahta asunnosta kiinniotettua henkilöä. Iltalehden tietojen mukaan epäiltynä on yksi mies ja yksi nainen.

Tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei tiedota tutkinnan yksityiskohdista tarkemmin.

Poliisi sai hälytyksen Sastamalassa olevaan yksityisasuntoon perjantaina 2.6. noin kello 20:45 hätäkeskuksen tulleen ilmoituksen perusteella. Asunnosta löydettiin vainaja, jonka kuolema on todennäköisesti aiheutettu tahallisesti. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi henkilöä.

Tapahtumapaikka on yksityisasunto Stormintiellä. Tapahtumaan osalliset olivat paikkakuntalaisia ja tunsivat toisensa entuudestaan. Iältään kaikki osalliset ovat n. 33–55 -vuotiaita. Rikoksen tutkinnassa on kuultu myös muita henkilöitä.

Tutkintaa jatketaan rikosnimikkeellä tappo.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>