Uutiset

Nyrkinisku aiheutti miehen kuoleman Nokialla

today8.6.2018

share close

Sisä-Suomen poliisi sai keskiviikkona 6.6.2018 kello 19.29 tehtävän mennä Nokian Linnavuoressa Pirkkakoivuntiellä sijaitsevan kiinteistön pihaan, missä oli tapahtunut pahoinpitely. Paikalla selvisi, että 65-vuotias mies oli lyönyt lyhyen sanaharkan päätteeksi 55-vuotiasta miestä kerran nyrkillä kasvoihin. Uhri oli kaatunut ja lyönyt päänsä betonirappuseen. Teon tekijä poistui läheiseen puistikkoon, soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti olevansa pahoinpitelyn tekijä.

Paikalle tuli poliisipartio ja ambulanssi. Pahoinpitelyn uhri ilmoitti, että hän ei tarvitse apua eikä halunnut lähteä hoitoon. Uhri jatkoi matkaa kotiin ystävänsä kanssa. Lyöjä otettiin kiinni pahoinpitelyyn epäiltynä.

Seuraavana aamuna torstaina 7.6.2018 poliisi sai ilmoituksen, että pahoinpitelyn uhri oli löytynyt kotoa kuolleena. Tutkinnassa on selvinnyt, että miehen kuolema on johtunut hänen kaatumisestaan betonirappusiin.

Poliisi tutkii tekoa pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Osapuolet ovat kotoisin Nokialta ja he tunsivat toisensa. Alkoholilla oli oma osuutensa tapahtumissa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%