Uutiset

Tappelut työllistivät poliisia Tampereella viime yönä

Tappelut työllistivät poliisia Tampereella viime yönä

Erilaiset nahistelut ja tappelut työllistivät poliisia viime yönä erityisesti Tampereella.  Koskikadun taksitolpalla tappelun yhteydessä oli mm. golfmailoja. Tesoman Valtatiellä sijaitsevassa pubin edustalla oli joukkotappelu, jonka yhteydessä ainakin yksi mies oli kaadettu maahan ja häntä oli lyöty sekä potkittu.

Tampereen Finlaysoninkadulla neljän miehen seurue kävi vuorostaan tuntemattoman henkilön kimppuun. Mies sai vammoja ylävartaloonsa. Valkeakosken Sääksmäentiellä sijaitsevassa ravintolassa pahoinpideltiin vuorostaan 26-vuotiasta miestä. Nokian Härkitiellä sijaitsevan pubin edustalla oli myös pahoinpitelyjä.  Ylöjärven Metsäkylässä rikottiin bussipysäkin lasi. Teosta epäillään nyt neljää alaikäistä poikaa.

Poliisin venepartio pysähdytti venejuoppoja vuorostaan mm. Tampereen Hatanpään edustalla.  Poliisin moottoripyöräpartio pysäytti Orivededellä Kangasalan kohdalla auton, joka kurvasi lähes 160 nopeudella alueella, jossa rajoitus on 100 km/h.  22-vuotias mies määrättiin ajokieltoon. Hänellä oli kyydissään kaksi matkustajaa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>