Uutiset

Nokialla tulossa monen urheilulajin superviikonloppu

today12.6.2018

share close

Kuva: Nokian kaupunki[/caption]

Nokialla järjestetään ensi viikonloppuna 16. – 17.6. frisbeegolfin European Amateur Open 2018 –kilpailut ja NRG Open 2018 Hosted by Veikko Salli –golfkilpailut. Lisäksi Nokian kaupungin Keskusurheilupuistossa vihitään käyttöön Tapio Rautavaaran kenttä yleisurheilukilpailujen ja jalkapallo-ottelun myötä.

European Amateur Open 2018 -frisbeegolftapahtuma huipentuu toiseen pääkilpailuunsa Nokia DiscGolfParkissa 16. – 17.6. European Amateur Open tarjoaa laajemmalle harrastajakunnalle mahdollisuuden koetella taitojaan ammattilaisille suunnitellulla kilparadalla. 18-väyläinen The Beast eli Peto-niminen rata on vapaasti pelattavissa arkipäivisin 14.6. asti.

Nokia River Golfissa pelataan NRG Open 2018 Hosted by Veikko Salli –golfkilpailu 14. – 16.6. Tämä Finnish Tourin ensimmäistä kertaa Pirkanmaalla järjestettävä kilpailu on yksi Nokia River Golfin 30-vuotisjuhlavuoden päätapahtumista. Nokia River Golfin kilpailussa ovat mukana naisammattilaisista mm. River Golfin Elina Nummenpää ja sekä Suomen olympiaedustajat Noora Komulainen ja Ursula Wickström. Suomessa pelaavista miesammattilaisista edustavat kaikki Finnish Tourin kärkinimet, kuten Erik Myllymäki. Lisäksi mukana pelaavat Suomen amatöörihuiput, kuten Sami Välimäki, Aleksi Myllymäki ja Emmi Jalkanen. 30 000 euron palkintopotti on kiertueen suurin.

Tapio Rautavaaran kentän vihkiäisiä vietetään uuden katsomon valmistuttua Keskusurheilukentällä lauantaina 16.6. Kentän nimi päätettiin vuonna 2015, jolloin vietettiin Tapio Rautavaaran syntymän 100-vuotisjuhlaa. Keihäänheiton olympiavoittaja Tapio Korjus ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Haapaniemi pitävät vihkiäisissä juhlapuheet.

Kentän vihkiäisten yhteydessä järjestetään Nokian Urheilijat ry:n kanssa yleisurheilukilpailut klo 12-15, jossa lajeina ovat juoksu, seiväs, kiekko, keihäs, kolmiloikka, kuulantyöntö, korkeushyppy sekä pituus. Mukana on sekä nokialaisia että kansallisia huippu-urheilijoita, kuten kiekonheittäjälupaus Oskari Perälampi ja tilastokärki Pyry Niskala. Naisten kuulantyöntöön osallistuvat kotimaan huipuista Kaisa Kymäläinen, Senja Mäkitörmä, Eveliina Rouvali sekä Suvi Helin.

Tapio Rautavaaran kentällä pelataan myös Nokian Palloseuran jalkapallo-ottelu Sääksjärven Loisketta vastaan lauantaina 16.6. klo 16. Nokian Palloseuran miesten edustusjoukkue pelaa Tampereen lohkossa 3. divisioonaa kaudella 2018.

Nokian Keskusurheilupuiston ja jäähallin läheisyydessä on tapahtumien vuoksi ruuhkaa koko viikonlopun ja pysäköintitilaa on rajoitetusti. Katsojien toivotaan pysäköivän autonsa puiston muille lähialueille.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%