Uutiset

Tampere ja Mänttä-Vilppula hakevat yhdessä Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026

Tampere ja Mänttä-Vilppula hakevat yhdessä Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026

Tampereen ja Mänttä-Vilppulan kaupungit osallistuvat yhteistyössä vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunkihakuun ja valmistelevat yhteisen hakemuksen siten, että Tampere on päähakijakaupunki ja Mänttä-Vilppula pääkuntakumppani.

Tampereen pormestari Lauri Lyly ja Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtaja Markus Auvinen allekirjoittivat kulttuuripääkaupunkihakuun liittyvän aiesopimuksen torstaina. Kumpikin kaupunki on jo aiemmin ilmoittanut osallistuvansa hakuun. Mänttä-Vilppulassa asiasta päätettiin syksyllä 2016 ja Tampereella hakuun lähteminen vahvistettiin kaupunginhallituksessa toukokuussa. Molemmat kaupungit olivat mukana myös vuoden 2011 kulttuuripääkaupunkihaussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>