Uutiset

Tampereen kaupungin kotihoidon palveluihin tehtiin muutoksia

today15.6.2018

share close

Tampereen kaupungin kotihoidon palvelujen kriteereihin on tehty pieniä tarkennuksia ja täydennyksiä. Uudistetuissa kriteereissä huomioidaan aiempaa laajemmin hyvinvointiteknologian käyttömahdollisuudet ja selvennetään harkinnanvaraisten kuljetusten tilaamista, palvelutalon kotihoidon sisältöä sekä mahdollisuutta järjestää kuntoutus sairaalan sijaan asiakkaan kotona.

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti kriteerien päivityksestä torstaisessa kokouksessaan. Harkinnanvaraisen kuljetuspalvelun taksimatkat pitää tilata heinäkuun alusta alkaen etukäteen kuljetustenohjauskeskuksesta. Taksilaki muuttuu heinäkuun alussa ja sen myötä enää vain osa takseista ajaa harkinnanvaraisia kuljetuspalvelun matkoja. Jos taksiin nousee suoraan tolpalta, joutuu matkasta maksamaan normaalin hinnan.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%