Uutiset

Tampereen kaupungin kotihoidon palveluihin tehtiin muutoksia

Tampereen kaupungin kotihoidon palveluihin tehtiin muutoksia

Tampereen kaupungin kotihoidon palvelujen kriteereihin on tehty pieniä tarkennuksia ja täydennyksiä. Uudistetuissa kriteereissä huomioidaan aiempaa laajemmin hyvinvointiteknologian käyttömahdollisuudet ja selvennetään harkinnanvaraisten kuljetusten tilaamista, palvelutalon kotihoidon sisältöä sekä mahdollisuutta järjestää kuntoutus sairaalan sijaan asiakkaan kotona.

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti kriteerien päivityksestä torstaisessa kokouksessaan. Harkinnanvaraisen kuljetuspalvelun taksimatkat pitää tilata heinäkuun alusta alkaen etukäteen kuljetustenohjauskeskuksesta. Taksilaki muuttuu heinäkuun alussa ja sen myötä enää vain osa takseista ajaa harkinnanvaraisia kuljetuspalvelun matkoja. Jos taksiin nousee suoraan tolpalta, joutuu matkasta maksamaan normaalin hinnan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>