Uutiset

Pirkanmaan ELY-keskus jakoi avustukset rakennusperinnön hoitoon

Pirkanmaan ELY-keskus jakoi avustukset rakennusperinnön hoitoon

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on jakanut vuoden 2018 rakennusperinnön hoitoon osoitetut valtionavustukset. Avustuksia myönnettiin neljälletoista kulttuurihistoriallisesti arvokkaalle kohteelle yhteensä 67 000 euroa. Yksittäiselle kohteelle myönnetty avustussumma vaihteli vajaasta 2000 eurosta 8000 euroon riippuen korjaustöiden kiireellisyydestä, laajuudesta sekä myös korjattavan kohteen kulttuurihistoriallisesta arvosta.

Pirkanmaalla avustushakemuksia tuli yhteensä 35 kappaletta. Tämän vuoden suurimman avustuksen sai Tampereella sijaitseva Niemen kartanon vieraspytinki, jonka kunnostamiseen myönnettiin 8000 euroa. Muita merkittäviä avustuskohteita olivat entinen Nokia-yhtiöitten pääkonttorirakennus ja asemarakennus Kiikassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>