Uutiset

Tuli tuhosi useita rakennuksia mökin pihapiirissä Virroilla

Tuli tuhosi useita rakennuksia mökin pihapiirissä Virroilla

Virroilla Viinakoskentiellä paloi maanantaina useita rakennuksia kesäasunnon pihapiirissä. Alkuillasta sattuneessa palossa tuli tuhosi puuvajan, kuivakäymälän, makuuaitan ja levisi myös saunamökkiin tuhoten siitä seinä- ja kattorakenteita. Palo levisi myös maastoon. Hälytyksen kohteeseen klo 18.13 saanut palokunta sai tulipalon nopeasti hallintaan ja sen leviämisen estettyä. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>