Uutiset

Nokian Neulomo hakeutunut konkurssiin

Nokian Neulomo hakeutunut konkurssiin

Nokian Neulomo on jättänyt tänään keskiviikkona konkurssihakemuksen käräjäoikeuteen.

Toimitusjohtaja Vesa Moision mukaan Nokian Neulomo Oy:n kassavirta ja tulevaisuudennäkymä osoittautuivat riittämättömäksi yrityssaneeraukseen ja sitä kautta toiminnan jatkamisen mahdollistamiseen. Yrityssaneerausmenettely oli mahdollinen keskiviikkoaamuun saakka.

Yrityksen tavoitteena on mm. Neulomo–tuotemerkin jatkuminen myös tulevaisuudessa yhtiön tilanteesta huolimatta. Neulomon verkkokauppa toimii normaalisti ja tuotteet toimitetaan. Myös ennakkotilattujen Remium-tuotteiden tuotanto on edelleen käynnissä ja tuotteet toimitetaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>