Uutiset

Nopeusrajoitus kiinteä 100 km/h Tampereen ja Lempäälän välisellä osuudella

Nopeusrajoitus kiinteä 100 km/h Tampereen ja Lempäälän välisellä osuudella

Kolmostiellä, Tampereen ja Lempäälän välisellä moottoritiellä on kolmen seuraavan viikon ajan kiinteä nopeusrajoitus 100 km/h. Syynä on vaihtuvien nopeusrajoitusten ohjausjärjestelmän uusiminen. Päivitystyön ajan moottoritieosuuden vaihtuvat nopeusrajoitusnäytöt on peitetty kiinteillä nopeusrajoituslevyillä. Ohjausjärjestelmän päivitystyö alkaa tänään ja kestää noin kolme viikkoa.

Uusi ohjausjärjestelmä on osa Liikenneviraston käyttöönottamaa laajempaa tieliikenneohjauksen tietojärjestelmää.  Järjestelmä on edeltäjäänsä kehittyneempi ja mahdollistaa jatkossa vaihtuvan nopeusnäytön ohjausehtojen laajemmat kehitysmahdollisuudet ja yhtenäiset käyttöliittymät tieliikennekeskusten päivystäjille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>